Wie zijn wij?

Ster Ergotherapie is ontstaan uit een fusie tussen Ergotherapiepraktijk Bei Sei en Ergotherapiepraktijk Balans. Ster biedt een breed aanbod aan verschillende behandelingen voor kinderen en het systeem.

Stefanie Franken, kinderergotherapeut en praktijkmanager Nijmegen

 

Mijn naam is Stefanie en ik ben in 2012 afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Sinds mijn afstuderen richt ik mij op het behandelen, begeleiden en adviseren van kinderen en hun omgeving. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in verschillende diagnoses als DCD, AD(H)D, ASS, zintuiglijke prikkelverwerkingsproblematiek (SI) en hooggevoeligheid.

 

Mijn specialisaties

Sensorische Informatieverwerking (SI) – Hooggevoeligheid (HG) – Schrijfrijpheidsonderzoek (WRITIC) – DCD – AD(H)D

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06 – 39690783
Mail: stefanie@sterergotherapie.nl

Renée Luijten, kinderergotherapeut en praktijkmanager Arnhem

Ik ben Renée, in 2013 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Ik richt mij op het behandelen en begeleiden van kinderen en hun omgeving, met uiteenlopende hulpvragen thuis en op school.

Mijn specialisaties

Schrijfrijpheidsonderzoek (WRITIC) – CO-OP benadering – ACT4Kids+ – Psychosomatische ergotherapie

 

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06 – 24450615 
Mail: renee@sterergotherapie.nl

 

Neave Mulder, freelance ergotherapeut
 

Mijn naam is Neave Mulder en ik ben 23 jaar. In 2022 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Ik heb daarna een half jaar in de ouderrevalidatie gewerkt en maak nu de overstap naar kinderergotherapeut. Ik kijk er naar uit om met u en uw kind samen te werken!


U kunt mij bereiken op:

 

Over de praktijk

Ster is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk met vestigingen in Nijmegen-Oud-West en Arnhem-Elderveld..


★ Locatie Nijmegen heeft een ruime behandelkamer, met wachtruimte en (invaliden)toilet.

★ Locatie Arnhem is gevestigd binnen Fysiotherapiepraktijk van Gilst, waar we ook gebruik kunnen maken van de gymzaal.Naast behandelingen in de praktijk bieden wij ook de mogelijkheid van behandelen in de thuis- /schoolomgeving. De wensen en behoeften van het kind staan in de behandeling altijd centraal. Natuurlijk werken wij onderling veel en nauw samen. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met andere disciplines als fysiotherapie en logopedie. Ook werken we samen met (basis)scholen in de regio.

Ster Ergotherapie is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat wij regelmatig cursussen volgen en symposia en workshops bijwonen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en de gezondheidszorg in het algemeen. Wij zijn tevens aangesloten bij de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.