Wie zijn wij?

Ster Ergotherapie is ontstaan uit een fusie tussen Ergotherapiepraktijk Bei Sei en Ergotherapiepraktijk Balans. Ster biedt een breed aanbod aan verschillende behandelingen voor kinderen en het systeem.

Stefanie Franken, kinderergotherapeut en praktijkmanager Nijmegen

 

Mijn naam is Stefanie en ik ben in 2012 afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Sinds mijn afstuderen richt ik mij op het behandelen, begeleiden en adviseren van kinderen en hun omgeving. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in verschillende diagnoses als DCD, AD(H)D, ASS, zintuiglijke prikkelverwerkingsproblematiek (SI) en hooggevoeligheid.

 

Mijn specialisaties

Sensorische Informatieverwerking (SI) – Hooggevoeligheid (HG) – Schrijfrijpheidsonderzoek (WRITIC) – DCD – AD(H)D

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06 – 39690783
Mail: stefanie@sterergotherapie.nl

Renée Luijten, kinderergotherapeut en praktijkmanager Arnhem

Ik ben Renée, in 2013 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Ik richt mij op het behandelen en begeleiden van kinderen en hun omgeving, met uiteenlopende hulpvragen thuis en op school.

Mijn specialisaties

Schrijfrijpheidsonderzoek (WRITIC) – CO-OP benadering – ACT4Kids+ – Psychosomatische ergotherapie

 

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06 – 24450615 
Mail: renee@sterergotherapie.nl

 

Jali Rath, freelance ergotherapeut.

 

Ik ben Jali, in 2019 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN.
Ik richt mij op het behandelen en begeleiden van kinderen en hun omgeving, met uiteenlopende hulpvragen thuis en op school.

 

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06-50612980

 

Evelien ten Bosch, freelance ergotherapeut
 
Mijn naam is Evelien ten Bosch en ik ben 25 jaar. Ik ben recentelijk afgestuurd aan de HAN te Nijmegen. Ik ben de komende tijd werkzaam bij o.a. Ster Ergotherapie. Ik heb er heel veel zin in om met u en uw kind samen te werken!
Fun fact: Ik ben in 2017 afgestudeerd als Tolk Nederlandse Gebarentaal. Welk gebaar wil jij leren?
 

Over de praktijk

Ster is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk met vestigingen in Nijmegen-Oud-West en Arnhem-Elderveld..


★ Locatie Nijmegen heeft een ruime behandelkamer, met wachtruimte en (invaliden)toilet.

★ Locatie Arnhem is gevestigd binnen Fysiotherapiepraktijk van Gilst, waar we ook gebruik kunnen maken van de gymzaal.Naast behandelingen in de praktijk bieden wij ook de mogelijkheid van behandelen in de thuis- /schoolomgeving. De wensen en behoeften van het kind staan in de behandeling altijd centraal. Natuurlijk werken wij onderling veel en nauw samen. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met andere disciplines als fysiotherapie en logopedie. Ook werken we samen met (basis)scholen in de regio.

Ster Ergotherapie is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat wij regelmatig cursussen volgen en symposia en workshops bijwonen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en de gezondheidszorg in het algemeen. Wij zijn tevens aangesloten bij de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.