Wie zijn wij?

Ster Ergotherapie is ontstaan uit een fusie tussen Ergotherapiepraktijk Bei Sei en Ergotherapiepraktijk Balans. Ster biedt een breed aanbod aan verschillende behandelingen voor kinderen en het systeem.

Stefanie Franken, kinderergotherapeut en praktijkmanager Nijmegen

Mijn naam is Stefanie en ik ben in 2012 afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Sinds mijn afstuderen richt ik mij op het behandelen, begeleiden en adviseren van kinderen en hun omgeving. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in verschillende diagnoses als DCD, AD(H)D, ASS, zintuiglijke prikkelverwerkingsproblematiek (SI) en hooggevoeligheid.

 

Mijn specialisaties

Sensorische Informatieverwerking (SI) – Hooggevoeligheid (HG) – Schrijfrijpheidsonderzoek (WRITIC) – DCD – AD(H)D

 

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06 – 39690783
Mail: stefanie@sterergotherapie.nl

 

Mijn werkdagen zijn: Maandag t/m donderdag

Renée Luijten, kinderergotherapeut en praktijkmanager Arnhem

Ik ben Renée, in 2013 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Ik richt mij op het behandelen en begeleiden van kinderen en hun omgeving, met uiteenlopende hulpvragen thuis en op school.

 

Mijn specialisaties

Schrijfrijpheidsonderzoek (WRITIC) – CO-OP benadering – ACT4Kids+ – Psychosomatische ergotherapie

 

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06 – 24450615 
Mail: renee@sterergotherapie.nl

 

Mijn werkdagen zijn: Maandag t/m donderdag

 

Veerle Franssen, kinderergotherapeut

Mijn naam is Veerle en ik ben afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in 2022. Nu ben ik werkzaam bij Ster Ergotherapie waar ik kinderen en hun omgeving behandel met hulpvragen thuis en op school. Daarnaast ben ik bezig met The European Master of Occupational Therapy aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA).

 

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06- 16026848

Mail: veerle@sterergotherapie.nl

Mijn werkdagen zijn: Maandag, dinsdag en vrijdag

 
Babette Hendriks, kinderergotherapeut
Mijn naam is Babette. In 2022 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN te Nijmegen en sindsdien werkzaam als ergotherapeut met de doelgroep kinderen. Ook heb ik de post-HBO sensorische informatieverwerking (SI) gevolgd gericht op het behandelen van kinderen met problemen in de prikkelverwerking. Ik behandel kinderen met diverse hulpvragen. 
Door de cliënt en zijn systeem actief te betrekken, werken we samen aan een oplossing die passend is bij de wensen en behoeften van de cliënt. Samen kijken we niet naar wat niet luk, maar naar de mogelijkheden. 
 
Mijn specialisaties: Sensorische informatieverwerking (SI)
 

U kunt mij bereiken op:

Tel: 06-39131441
Mail: babette@sterergotherapie.nl 
 
Mijn werkdag is: Maandag 
 
 
Eline van der Veenergotherapeut in opleiding
Eline studeert ergotherapie bij Pro Education en zit in haar 3e jaar.
Van januari 2024 t/m december 2024 is ze bij ons in de praktijk aanwezig.

 

U kunt mij bereiken op:

Mail: eline@sterergotherapie.nl

Mijn werkdag is: Maandag 

Over de praktijk

Ster is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk met vestigingen in Nijmegen-Oud-West en Arnhem-Elderveld..


★ Locatie Nijmegen heeft een ruime behandelkamer, met wachtruimte en (invaliden)toilet.

★ Locatie Arnhem is gevestigd binnen Fysiotherapiepraktijk van Gilst, waar we ook gebruik kunnen maken van de gymzaal.Naast behandelingen in de praktijk bieden wij ook de mogelijkheid van behandelen in de thuis- /schoolomgeving. De wensen en behoeften van het kind staan in de behandeling altijd centraal. Natuurlijk werken wij onderling veel en nauw samen. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met andere disciplines als fysiotherapie en logopedie. Ook werken we samen met (basis)scholen in de regio.

Ster Ergotherapie is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat wij regelmatig cursussen volgen en symposia en workshops bijwonen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en de gezondheidszorg in het algemeen. Wij zijn tevens aangesloten bij de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.